foto: meisjes voor het schoolbord in een grid van balletjes
Leer voor je leven

Een praktische boekje over combinatiegroep 2/3

Een praktische boekje over het reilen en zeilen in een combinatiegroep 2/3

Cobi Visser en Frida Meints, beiden docent bij SONedutraining schreven een praktisch boekje over de combinatiegroep 2/3. Tot nu toe was er geen makkelijk toegankelijk en overzichtelijk ‘handboek’ voor wie met zo’n combinatiegroep werkt of ermee te maken krijgt. Het boekje, verschenen in de TIB-tool reeks, voorziet daarom zeker in een behoefte. De auteurs schrijven uit eigen ervaring enthousiast over de meerwaarde die een groep 2/3 kan hebben.

Wie van een combinatiegroep 2/3 meer wil maken dan een verlegenheidsoplossing vindt in dit boekje concrete antwoorden op vragen zoals: Hoe maak ik van twee groepen één groep? Heeft een combinatiegroep 2/3 een ideale samenstelling? Welke consequenties heeft de manier waarop ik zo'n combinatie vorm? Hoe verdeel ik mijn aandacht goed? Hoe ga ik om met methoden? Kan ik nog thematisch werken zoals in een kleutergroep? Hoe bewaak ik de einddoelen? Hoe instrueer ik direct en effectief? Hoe kan ik nog bewuster plannen en organiseren? Hoe ziet mijn weekplanning er uit? Hoe zorg ik voor een rijke speelleeromgeving?

Nieuwsgierig? Schrijf je in voor onze cursus Combinatiegroep 2/3 die gegeven wordt door een van de auteurs van dit boek.

Combinatiegroep 2/3. Doen!

tib_combinatiegroep_2-3_140

 

 

 

 

 

 

 

ISBN13   9789463170482

www.instondoboeken.nl

Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn