foto: meisjes voor het schoolbord in een grid van balletjes
Leer voor je leven

Verdiepingsdag hoogbegaafdheid

Verdiepingsdag voor de specialist hoogbegaafdheid

Nieuw: Verdiepingsdag leergang specialist hoogbegaafdheid

Code: V0857

Wanneer u een opleiding heeft gevolgd start u vol enthousiasme in uw nieuwe rol. Alle opgedane kennis en ervaring wilt u ten volle benutten. U vindt het belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste trends ontwikkelingen.

Eenmaal in de praktijk ontstaan vaak de meeste vragen. SONedutraining vindt het belangrijk dat u zich kunt blijven ontwikkelen en weet dat de uitwisseling van ervaringen met de (oud) medestudenten heel waardevol is voor u om blijvend van elkaar te leren.

Inhoud

Voor elke opleiding worden er gerichte verdiepingsdagen georganiseerd. De inhoud van deze dagen worden door u en de docent bepaald. De docent biedt een aantal onderwerpen. Elke deelnemer kan hiernaast specifieke vragen en behoeften doorgeven. Op die manier worden deze bijeenkomsten samen ingevuld vanuit de praktijk.

Voor wie

Iedereen die een afgeronde Posthbo-opleiding heeft gedaan. Heeft u een soortgelijke opleiding bij een ander instituut gevolgd? Uiteraard bent u dan ook van harte welkom. U dient bij inschrijving een kopie van het eerder behaalde diploma te overhandigen.

Kosten
De kosten van deze dag bedragen € 350,--

Wanneer

De datum voor het schooljaar 2018-2019 is nog niet bekend.

Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn