foto: meisjes voor het schoolbord in een grid van balletjes
Leer voor je leven

Verdiepingsdagen - Taalco÷rdinator

Verdiepingsdag voor de taalco÷rdinator

Code V0865

Wanneer u een opleiding heeft gevolgd start u vol enthousiasme in uw nieuwe rol. Alle opgedane kennis en ervaring wilt u ten volle benutten. U vindt het belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste trends ontwikkelingen.

Eenmaal in de praktijk ontstaan vaak de meeste vragen. SONedutraining vindt het belangrijk dat u zich kunt blijven ontwikkelen en weet dat de uitwisseling van ervaringen met de (oud) medestudenten heel waardevol is voor u om blijvend van elkaar te leren.

Inhoud

Voor elke opleiding worden er gerichte verdiepingsdagen georganiseerd. De inhoud van deze dagen worden door u en de docent bepaald. De docent biedt een aantal onderwerpen. Elke deelnemer kan hiernaast specifieke vragen en behoeften doorgeven. Op die manier worden deze bijeenkomsten samen ingevuld vanuit de praktijk.

woensdag 28 maart 2018 van 15.00-21.00 uur:

-        Werkwoordspelling in de lift.

Hoe zet ik als taalcoördinator werkwoordspelling vanaf groep 1, op effectieve wijze, op de kaart binnen mijn school?

 Maandag 12 maart 2018 van 15.00-21.00 uur:

-        Wie ben ik als leider?

Leiderschapsstijlen en aansturen van veranderingsprocessen

Voor wie

Iedereen die een afgeronde Posthbo-opleiding heeft gedaan. Heeft u een soortgelijke opleiding bij een ander instituut gevolgd? Uiteraard bent u dan ook van harte welkom. U dient bij inschrijving een kopie van het eerder behaalde diploma te overhandigen.

Kosten
De kosten van deze dag bedragen € 350,--

Cursusplaats Doetinchem

Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn