foto: meisjes voor het schoolbord in een grid van balletjes
Leer voor je leven

SVIB - Verdiepingsdag

Verdiepingsdag voor de SVIB-er

Deze follow up bijeenkomsten zijn verplicht gesteld om het diploma geldig te behouden.

Wanneer u een opleiding heeft gevolgd start u vol enthousiasme in uw nieuwe rol. Alle opgedane kennis en ervaring wilt u ten volle benutten. U vindt het belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste trends ontwikkelingen.

Eenmaal in de praktijk ontstaan vaak de meeste vragen. SONedutraining vindt het belangrijk dat u zich kunt blijven ontwikkelen en weet dat de uitwisseling van ervaringen met de (oud) medestudenten heel waardevol is voor u om blijvend van elkaar te leren.

Inhoud
Voor elke opleiding worden er gerichte verdiepingsdagen georganiseerd. De inhoud van deze dagen worden door u en de docent bepaald. De docent biedt een aantal onderwerpen. Elke deelnemer kan hiernaast specifieke vragen en behoeften doorgeven. Op die manier worden deze bijeenkomsten samen ingevuld vanuit de praktijk.

Voor wie
Iedereen die een afgeronde Posthbo-opleiding heeft gedaan. Heeft u een soortgelijke opleiding bij een ander instituut gevolgd? Uiteraard bent u dan ook van harte welkom. U dient bij inschrijving een kopie van het eerder behaalde diploma te overhandigen.

Wanneer
Datum schooljaar 2017-2018 nog niet bekend.

Kosten
De kosten voor deze dag zijn € 350,--


Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn